Vastgoedfotograaf regio Brugge | #education | #technology | #techjobs

[ad_1]


Wie zijn wij?


Zibber maakt de allerbeste woningpresentaties voor de vastgoedwereld. Door kwalitatieve media te leveren maar toch betaalbaar te blijven helpen wij makelaars om succesvol te zijn.


Wij staan voor superieure woningpresentaties, zonder bullshit maar met een sublieme customer experience. Korte lijnen, een ondernemende mindset en gebruik maken van de beste (online) tools kenmerkt onze manier van werken. Met als overkoepelend doel Serious Impact te maken bij onze klanten. Dit merk je ook aan de medewerkers van Zibber. Een jonge club creatieve vakmensen werkzaam in Nederland, België en op korte termijn ook in Duitsland. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!


Kortom: werken bij Zibber is de eerste stap in een leuke carrière waarvoor je met plezier uit je bed stapt!

Beschik je over een set social skills? Heb je een oog voor detail? Dan zijn wij er zeker van dat het tussen ons zal ‘klikken’. 😉

Dit is jouw kans om:


  • Te werken in een leuk en boeiend bedrijf met hele fijne collega’s.
  • Hét gezicht van Zibber te worden. Je komt bij mensen thuis over de vloer en weet hoe je daar een gegarandeerd succes van kunt maken.
  • Geld te verdienen met jouw passie.
  • De vreugde te ervaren om telkens te werken in een boeiende en afwisselende omgeving.


Wat ga je doen bij ons:


‘s Ochtends kijk je in je agenda en vertrek je naar je eerste adres van die dag. Je gaat de woning fotograferen, nadat je met de bewoners een plan van aanpak hebt gemaakt. Flexibiliteit is gewenst, want je treft natuurlijk veel verschillende zaken op een dag. Je maakt waar nodig 360º foto’s, mast foto’s, een scan van de woning en een video.


Nadat je de bewoners of eigenaren van een woning met een goed gevoel hebt achtergelaten, rijd je door naar je volgende adres. De foto’s kun je al meteen uploaden naar ons systeem. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze product specialisten fotografie zijn altijd jouw hulplijn.


Aan het einde van de dag heb je een aantal adressen gefotografeerd en kun je met een voldaan gevoel naar huis rijden. Je hebt al je bestanden doorgezet aan kantoor en goed gecontroleerd of alles is gelukt met het uploaden. Daarnaast heb je alle bewoners met een glimlach achtergelaten!Wat verwachten wij van jou:


  • Je bent een professioneel fotograaf met passende opleiding en ervaring. Daarnaast heb je affiniteit met woningen, vastgoed of styling. Van ons krijg je de juiste trainingen zodat we erop kunnen vertrouwen dat jij scherp werk aflevert.
  • Je bent sociaal vaardig en weet je goed te presenteren. Je komt bij mensen thuis. Jij bent de ‘professional’ en je uitstraling moet ook zo zijn. Natuurlijk wordt een kleine knipoog wel gewaardeerd!
  • Je bent bereid om te gaan met flexibele werktijden en –uren. We plannen je standaard gewoon op kantooruren in, maar door jouw functie kan het zijn dat je soms wat langer moet rijden of we een beroep doen op jouw vermogen om te ‘schakelen’.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en woont in regio Brugge.Geïnteresseerd? Stuur dan naast je brief en CV ook 5 tot 10 van je beste woningfoto’s mee!

[ad_2]

Source link